Call the Midwife

2012 DramaGeschiedenis

Serie. Het verhaal volgt de net afgestudeerde verloskundige Jenny Lee, en het werk van de vroedvrouwen en nonnen in een Anglicaans klooster in de achterstandswijk Poplar in het East End van Londen. De zusters en vroedvrouwen voeren verschillende verpleegkundige taken uit in de samenleving. Maar met zo'n 8 tot 100 baby's die elke maand alleen al in Poplar geboren worden, is de primaire taak te zorgen voor een goede bevalling van zwangere vrouwen in de wijk, en nazorg te geven aan de ontelbare baby's.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Call the Midwife kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Verenigde Staten Netflix Verenigde Staten Toegevoegd aan Netflix: 14 april, 2015 Seizoenen: S1(6), S2(9), S3(9), S4(9), S5(12), S6(9), S7(8), S8(10), S9(11), S10(8), S11(9), S12(9) Audio: English [Original], English - Audio Description Ondertiteling: English

Trailer

Staat Call the Midwife op Netflix België?

'Call the Midwife' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Verenigde Staten) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Call the Midwife' heeft een geschiktheidsclassificatie voor volwassenen, wat aangeeft dat het expliciete inhoud kan bevatten, zoals heftig geweld, seksuele inhoud, of grof taalgebruik dat niet geschikt is voor kijkers onder de 18 jaar.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button