Hoe Netflix te deblokkeren met NordVPN

Kijk moeiteloos naar internationale Netflix met NordVPN, een van de allerbeste VPN-opties als het gaat om het ontgrendelen van regio geblokkeerde inhoud.

Image: Tomas Mazowski
Bijgewerkt: 3 februari, 2024

Met meer dan 6000 servers verdeeld over 61 verschillende landen is NordVPN zonder twijfel een van de beste VPN's die nog steeds werkt voor het deblokkeren van Netflix. Dankzij het grote aantal servers van de VPN kun je altijd verbinding maken met de ene locatie of de andere, waar je ongeëvenaarde snelheden krijgt met een veilige AES-256-versleuteling voor je verbinding.

In deze gids gaan we precies uitleggen hoe je NordVPN kunt gebruiken om Netflix te deblokkeren, zodat je binnen de kortste keren je favoriete inhoud kunt streamen, ongeacht waar je ter wereld bent.

Als je nog niet overtuigd bent van NordVPN, staat het op de derde plaats in onze lijst van de beste VPN's om Netflix mee te deblokkeren, dankzij de redelijke prijs en snelheid.

Probeer NordVPN nu » 30 dagen geld-terug-garantie.

Netflix deblokkeren met NordVPN: stapsgewijze handleiding

NordVPN heeft een gemiddelde beoordeling van 4+ sterren op Trustpilot en kan een groot aantal Netflix-regio's deblokkeren, met een goede verbindingssnelheid die soepel streamen in 4K mogelijk maakt.

De VPN biedt ook momenteel een geld-terug-garantie van 30 dagen aan. Dus als je NordVPN aanschaft en niet tevreden bent met de prestaties, kun je op elk moment binnen de eerste 30 dagen een terugbetaling van je abonnement aanvragen, zonder vragen te stellen.

NordVPN wordt ondersteund op meerdere platforms zoals macOS, Windows, Linux en Android, met browser extensies voor Chrome en Firefox. Als je een Smart TV of een set-top box hebt, kun je altijd kiezen voor SmartDNS (lees er hier meer over), waarmee je U.S. Netflix kunt deblokkeren op elk apparaat. 

We zullen de Windows-versie van NordVPN gebruiken voor onze handleiding. De stappen zouden echter vergelijkbaar moeten blijven voor elk van de bovengenoemde platforms.

Probeer NordVPN nu » 30 dagen geld-terug-garantie.

1. Open NordVPN 

Je moet inloggen voordat je toegang hebt tot de VPN.

Als dit de eerste keer is dat je NordVPN gebruikt, moet je inloggen in de applicatie. Je wordt doorverwezen naar je browser (dit gebeurt slechts één keer), waarna je wordt gevraagd de VPN te configureren volgens jouw behoeften. Voor Netflix raden we het volgende aan:

Zorg ervoor dat je je instellingen wijzigt voordat je op Volgende klikt.
  • Internet Kill Switch: Uit (Als je dit inschakelt, stopt zelfs een kleine onderbreking onmiddellijk je stream.)
  • Bedreiging Bescherming: Aan (Logisch.)

2. Maak verbinding met uw voorkeurslocatie

NordVPN heeft automatisch verbinden standaard ingeschakeld. Dus je kunt direct verbonden worden met een willekeurige server. Gelukkig hoef je alleen maar de kaart op het scherm te gebruiken of te klikken op de locatie waarmee je wilt verbinden.

NordVPN heeft meer dan 6.000 servers beschikbaar.

We zullen de Verenigde Staten en de Amerikaanse servers gebruiken als voorbeeld om Amerikaanse Netflix met NordVPN te deblokkeren. NordVPN heeft veel opties als het gaat om locaties in de Verenigde Staten en Europa. Dit betekent dat als je langzame snelheden ervaart op één server of Netflix niet kunt deblokkeren, je altijd kunt overschakelen naar een andere.

De VPN heeft ook toegewijde IP-adressen. Hoewel deze meestal langzamer zijn in onze ervaring, zijn ze veel stabieler en deblokkeren ze vrijwel altijd Netflix, waardoor ze uitstekende keuzes zijn voor de meeste gevallen.

Om te controleren of je daadwerkelijk met een andere locatie bent verbonden, ga je gewoon naar deze IP adres zoeker en kijk je naar je locatie:

What is my IP

Voila! We zien de Verenigde Staten. Dit betekent dat onze VPN werkt. Als je je eigen locatie of een onjuiste locatie ziet, verbind dan met een andere server en probeer het opnieuw.

Probeer NordVPN nu » 30 dagen geld-terug-garantie.

Controleren of NordVPN Netflix heeft gedeblokkeerd

Het selecteren van een geschikte server betekent niet altijd dat je altijd toegang krijgt tot geblokkeerde Netflix. Soms moet je een paar keer wisselen voordat je content kunt bekijken. 

Er zijn momenteel twee manieren waarop je kunt controleren of je Netflix hebt ontgrendeld:

Het populairste tabblad zoeken

Netflix organiseert populaire content per regio. Als dit gebeurt, laat het je weten uit welke regio de beoordelingen afkomstig zijn. Als onze VPN voor de Verenigde Staten werkt, zou je moeten kunnen scrollen op Netflix en iets als dit moeten zien:

Top Movies on Netflix USA

Zoek een regio-vergrendelde film

Een andere geweldige manier om te zien of je Netflix is gedeblokkeerd met NordVPN, is door een film of tv-show te vinden die normaal gesproken geblokkeerd is in jouw regio. Ik ga hier de serie NCIS als voorbeeld gebruiken. Ik heb onze site gebruikt en ontdekt dat de deze momenteel alleen beschikbaar is op Amerikaanse Netflix.

Dus, als je de film opzoekt en hem kunt vinden, is dat een goed teken. Als je hem echter kunt afspelen, betekent dit dat je Netflix succesvol is gedeblokkeerd met NordVPN, en je zult kunnen genieten van alle exclusieve content van de VS.  

Kun je een ban krijgen als je NordVPN gebruikt om Netflix te deblokkeren?

Nee, je kunt niet verbannen worden voor het gebruik van NordVPN om Netflix te deblokkeren. Dit geldt voor alle VPN's die we bespreken. De reden waarom Netflix je niet kan verbannen, is dat het gebruik van een VPN op geen enkele manier illegaal is. Dus, je account kan niet worden verbannen voor het gebruik ervan.

Een VPN verbergt je locatie, zodat Netflix gelooft dat je kijkt vanuit een ander gebied dan waar je daadwerkelijk bent. Als je VPN op de een of andere manier wordt gedetecteerd, zal Netflix alleen titels weergeven die wereldwijd beschikbaar zijn en alle regionale inhoud verbergen. In dat geval kun je overschakelen naar een van de duizenden locaties die beschikbaar zijn op NordVPN en het opnieuw proberen.

Probeer NordVPN nu » 30 dagen geld-terug-garantie.

Moet ik NordVPN gebruiken voor Netflix?

Ja, je zou NordVPN moeten gebruiken voor Netflix. Het is een geweldige, redelijk geprijsde VPN die alle belangrijke regio's op Netflix deblokkeert. Bovendien is het beschikbaar op veel platforms, inclusief mobiel en browserextensies. Het heeft ook een DNS functie waarmee je je locatie kunt maskeren en toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix, zelfs als je apparaat de NordVPN-toepassing niet kan installeren.

Al met al maakt de uitstekende beveiliging, samen met de uitstekende ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen, NordVPN een logische keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanschaffen van een VPN om Netflix te deblokkeren.

Bovendien is NordVPN niet beperkt tot alleen Netflix. Het kan ook andere streamingdiensten ontgrendelen zoals Hulu, HBO en Disney+.

Als je geïnteresseerd bent in het gratis uitproberen van NordVPN, bieden zij een proefperiode van 30 dagen aan. Dit is hoe het werkt: Je meldt zich aan voor een normaal abonnement, maar gedurende de eerste 30 dagen van jouw abonnement heb je de optie om contact op te nemen met de klantenservice, jouw abonnement te annuleren (zonder de noodzaak om een reden op te geven) en een volledige terugbetaling te ontvangen.

Probeer NordVPN nu » 30 dagen geld-terug-garantie.

Sluiten
Close button