Tusk

2014 • 1 u 41 min Horror Verenigde Staten

Film. Wallice (Justin Long) is een podcaster die mensen met eigenzinnige verhalen interviewt. Uit nieuwsgierigheid reageert hij op een vreemde advertentie vanuit Canada omtrent een oude zeeman met een verhaal over een walrus. Maar sinds zijn bezoek aan de zeeman lijkt Wallice spoorloos te zijn verdwenen. Zijn vriendin Allison (Genesis Rodriguez) en zijn vriend en mede-podcaster Teddy gaan op onderzoek uit.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Tusk kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Canada
  • India
Meer tonen »
  • Canada Netflix Canada Toegevoegd aan Netflix: 2 februari, 2024 Audio: English [Original], French, German, Hindi Ondertiteling: Arabic, Dutch, English, French, German
  • India Netflix India Toegevoegd aan Netflix: 1 juli, 2021 Audio: English [Original], Hindi Ondertiteling: English, Hindi

Trailer

Staat Tusk op Netflix België?

'Tusk' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Canada) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Tusk' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dit geeft aan dat er meer volwassen thema's, sterker taalgebruik, of intenser geweld aanwezig is. Het is ontworpen voor een meer volwassen publiek, met inhoud die jongere kijkers uitdagend zouden kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button