The Shawshank Redemption

1994 • 142 minuten MisdaadDramaGeschiedenis Verenigde Staten

Film. Een bankier is veroordeeld voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij probeert de nor te overleven met hoop en door vrienden te worden met medegevangene Red.

Netflix deblokkeren

Waar kun je The Shawshank Redemption kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 1 december, 2023 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Australië
  • Canada
  • Japan
Meer tonen »
  • Australië Netflix Australië Toegevoegd aan Netflix: 30 september, 2023 Audio: English [Original] Ondertiteling: English
  • Canada Netflix Canada Toegevoegd aan Netflix: 2 februari, 2024
  • Japan Netflix Japan Toegevoegd aan Netflix: 4 mei, 2023 Audio: English [Original], Japanese Ondertiteling: English, Japanese

Trailer

Staat The Shawshank Redemption op Netflix België?

'The Shawshank Redemption' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Australië) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'The Shawshank Redemption' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dit geeft aan dat er meer volwassen thema's, sterker taalgebruik, of intenser geweld aanwezig is. Het is ontworpen voor een meer volwassen publiek, met inhoud die jongere kijkers uitdagend zouden kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button