The Jungle Book 2

Jungle Boek 2 2003 • 1 u 12 min AnimatiefilmsFamilieMuziek Verenigde Staten

Film. Ondertussen in de jungle mist Baloe de beer zijn kleine mensenvriendje zo erg dat hij het dorp binnensluipt om hem te zoeken. Mowgli is zó blij dat hij die lieve oude Baloe weer ziet dat hij hem de jungle in volgt zonder zijn nieuwe familie te vertellen waar hij heen gaat. Het wordt echt spannend als Mowgli gevangen raakt door de hypnotiserende blik van de slang Kaa en in een spectaculaire, swingende apenmusical mee danst!

Netflix deblokkeren

Waar kun je The Jungle Book 2 kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Trailer

Staat The Jungle Book 2 op Netflix België?

Sorry, 'The Jungle Book 2' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'The Jungle Book 2' is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat inhoud die mogelijk meer geschikt is voor oudere kinderen, waaronder milde fantasiegeweld of elementen die jongere kinderen verwarrend of licht verontrustend kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button