The Goonies

1985 • 1 u 53 min ActieAvontuurKomedieMisdaadFamilie Verenigde Staten

Film. In deze populaire jaren 80-klassieker ontdekt een groep excentrieke kinderen een schatkaart. Ze besluiten op avontuur te gaan, op zoek naar de schat.

Netflix deblokkeren

Waar kun je The Goonies kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 1 november, 2023 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Japan Netflix Japan Toegevoegd aan Netflix: 2 maart, 2024 Audio: English [Original], Japanese Ondertiteling: English, Japanese

Trailer

Staat The Goonies op Netflix België?

'The Goonies' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Japan) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'The Goonies' heeft een classificatie van 9 jaar, wat betekent dat het geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar. Deze classificatie suggereert dat de film scènes of thema's kan bevatten die verontrustend of te complex kunnen zijn voor jongere kijkers, zoals mild geweld of spannende situaties.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button