The Godfather

1972 • 176 minuten MisdaadDramaGeschiedenis Verenigde Staten

Film. Oorlogsheld Michael Corleone, de jongste zoon van een machtige New Yorkse misdaadbaas, mengt zich in de familiezaken als zijn vader het doelwit is van een moordaanslag.

Netflix deblokkeren

Waar kun je The Godfather kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 1 december, 2023 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Staat The Godfather op Netflix België?

Sorry, 'The Godfather' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'The Godfather' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dit geeft aan dat er meer volwassen thema's, sterker taalgebruik, of intenser geweld aanwezig is. Het is ontworpen voor een meer volwassen publiek, met inhoud die jongere kijkers uitdagend zouden kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button