Teenage Mutant Ninja Turtles III

1993 • 1 u 35 min ActieKomedieFamilie Hongkong SAR van China, Verenigde Staten

Film. April wil van haar vakantie genieten maar gaat eerst nog even met cadeau's langs bij Splinter, de rat, en de vier schildpadden. Tussen haar cadeaus zit ook een scepter met een eigenaardige inscriptie. Als ze deze voorleest verdwijnt ze naar het Japan anno 1303 en verschijnt er een prins uit die tijd in haar plaats bij de Turtles.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Teenage Mutant Ninja Turtles III kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 2 juni, 2021 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Trailer

Staat Teenage Mutant Ninja Turtles III op Netflix België?

Sorry, 'Teenage Mutant Ninja Turtles III' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Teenage Mutant Ninja Turtles III' heeft een PG classificatie, wat aangeeft dat ouderlijk toezicht wordt aanbevolen voor kijkers onder de 10 jaar. De film kan milde thema's, taal, of kort geweld bevatten, maar niets dat ouders significant zou verontrusten.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button