Spot - en hund på rymmen

Spot 2001 • 1 u 36 min ActieAvontuurKomedie Australië, Verenigde Staten

Film. Kun je tegelijkertijd Hond en FBI-agent zijn? Spot wel! Hij is een perfect afgerichte politiehond en een gewaardeerd lid van de FBI. De excentrieke postbode Gordon, die beweert dat hij alle honden de baas is, zorgt ervoor dat Spot de bewaker wordt van James, het zoontje van zijn mooie buurvrouw. Slim als hij is, neemt Spot het roer over en sluit vriendschap met James. Dat levert al snel een reeks spannende avonturen op. Zelfs de postbode begint Spot leuk te vinden. Maar van zulke fratsen is de FBI niet gediend. Spots politiebaas - Agent Murdoch - eist dat Spot weer in 'reguliere' dienst treedt. Nu moet Spot kiezen: terug in zijn strijd tegen de Maffia of kiezen voor een familieleven…

Netflix deblokkeren

Waar kun je Spot - en hund på rymmen kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Staat Spot - en hund på rymmen op Netflix België?

Sorry, 'Spot - en hund på rymmen' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Spot - en hund på rymmen' is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat inhoud die mogelijk meer geschikt is voor oudere kinderen, waaronder milde fantasiegeweld of elementen die jongere kinderen verwarrend of licht verontrustend kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button