Scrooged

1988 • 1 u 40 min Komedie Verenigde Staten

Film. Frank Cross runt een Amerikaans tv-station, dat van plan is om Dickens' A Christmas Carol te verfilmen. Franks jeugd was niet bepaald plezierig, en dus kan hij de kerstspirit niet echt waarderen. Met de hulp van de geesten van de kerst in het verleden, het heden en de toekomst, realiseert Frank dat hij zal moeten veranderen.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Scrooged kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Trailer

Staat Scrooged op Netflix België?

Sorry, 'Scrooged' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Scrooged' heeft een A10 classificatie gekregen, wat betekent dat het geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar. Deze classificatie geeft aan dat de inhoud over het algemeen geschikt is voor deze leeftijdsgroep, met mogelijk milde actie of thema's die ouderlijk toezicht vereisen.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button