Rules Don't Apply

2016 • 2 u 6 min KomedieDramaRomantiek Verenigde Staten
10-12PG

Film. De jaren 50. Het verhaal volgt de onconventionele liefde tussen Marla Mabrey, een jonge toegewijde actrice en Frank Forbes, haar eveneens conservatieve chauffeur. Beide zijn in dienst van visionair Howard Hughes, die verwikkelingen tussen werknemers ten strengste verbiedt.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Rules Don't Apply kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 17 september, 2021 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Trailer

Staat Rules Don't Apply op Netflix België?

Sorry, 'Rules Don't Apply' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Rules Don't Apply' heeft een 10-12PG classificatie, wat aangeeft dat het geschikt is voor kinderen van 10 jaar en ouder, maar ouderlijk toezicht wordt geadviseerd voor kinderen onder de 12 jaar. Deze classificatie suggereert dat de film mogelijk scènes bevat die iets volwassener van aard zijn, mogelijk inclusief mild geweld, suggestieve thema's, of incidenteel grof taalgebruik waar ouders op willen letten.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button