Le avventure di Rocketeer

The Rocketeer 1991 • 1 u 48 min ActieAvontuurSci-fi Verenigde Staten

Film. De piloot Cliff vindt een rocketpack dat de drager in staat stelt te vliegen. Neville Sinclair heeft zijn zinnen gezet op de rocketpack, en is van plan om het aan de Nazi's te geven. Om dit voor elkaar te krijgen probeert hij Cliffs vriendin Jenny te pakken te krijgen, om vervolgens te kunnen ruilen.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Le avventure di Rocketeer kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Trailer

Staat Le avventure di Rocketeer op Netflix België?

Sorry, 'Le avventure di Rocketeer' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Le avventure di Rocketeer' heeft een classificatie van 13 jaar, geschikt voor kijkers vanaf 13 jaar. Deze classificatie impliceert dat de film inhoud bevat zoals matig geweld, korte sequenties met grof taalgebruik, of thema's die een meer volwassen perspectief vereisen.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button