Full Metal Jacket

1987 • 116 minuten DramaGeschiedenisOorlog Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Film. In dit meeslepende drama krijgen mariniersrekruten heel wat te verduren in hun training en vervolgens tegen de Vietcong tijdens het Tet-offensief.

Bekijk op Netflix

Waar kun je Full Metal Jacket kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Toegevoegd aan Netflix: 1 december, 2023 Audio: English [Original], French Ondertiteling: English, French Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Australië Netflix Australië Toegevoegd aan Netflix: 14 november, 2023 Audio: English [Original] Ondertiteling: English

Trailer

Staat Full Metal Jacket op Netflix België?

Ja, 'Full Metal Jacket' is beschikbaar voor streaming op Netflix België. Het is toegevoegd aan de streamingdienst op 1 december, 2023.

Wist je dat je je Netflix-land kunt wijzigen en duizenden extra films en series kunt ontgrendelen? Het is heel eenvoudig - ontdek hier hoe het werkt:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Full Metal Jacket' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dit geeft aan dat er meer volwassen thema's, sterker taalgebruik, of intenser geweld aanwezig is. Het is ontworpen voor een meer volwassen publiek, met inhoud die jongere kijkers uitdagend zouden kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button