Forrest Gump

1994 • 143 minuten KomedieDrama Verenigde Staten

Film. Een zachtaardige, vriendelijke man beleeft een aantal bijzondere gebeurtenissen en inspireert anderen in zijn omgeving met zijn eeuwige optimisme.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Forrest Gump kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 15 februari, 2024 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Japan Netflix Japan Toegevoegd aan Netflix: 1 maart, 2024 Audio: English [Original], English - Audio Description, Japanese Ondertiteling: English, Japanese

Trailer

Staat Forrest Gump op Netflix België?

'Forrest Gump' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Japan) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Forrest Gump' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kinderen vanaf 12 jaar. Het kan mild geweld, korte sequenties met grof taalgebruik, of thema's bevatten die een iets hoger niveau van volwassenheid vereisen.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button