Cruising

1980 • 1 u 41 min ActieAvontuurMisdaadDramaThriller Duitsland, Verenigde Staten

Film. Steve Burns (Al Pacino) gaat undercover - geheel gekleed in leather outfit - in de gayscene van New York op zoek naar een seriemoordenaar van homo's.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Cruising kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 1 april, 2022 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
Niet beschikbaar op Netflix in andere landen

Trailer

Staat Cruising op Netflix België?

Sorry, 'Cruising' is momenteel niet beschikbaar op Netflix. Maar wist je dat je door je Netflix-land te wijzigen toegang kunt krijgen tot duizenden andere interessante films en series? Ontdek hoe u meer uit uw Netflix-abonnement kunt halen met behulp van de beste VPN-services voor Netflix met onze gids:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Cruising' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dit geeft aan dat er meer volwassen thema's, sterker taalgebruik, of intenser geweld aanwezig is. Het is ontworpen voor een meer volwassen publiek, met inhoud die jongere kijkers uitdagend zouden kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button