Cloud Atlas

2012 • 2 u 51 min ActieAvontuurDramaSci-fi Duitsland, Hongkong SAR van China, Singapore, Verenigde Staten

Film. Cloud Atlas vertelt zes verhalen die zich in een verschillende tijd en op verschillende plaatsen afspelen en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het eerste verhaal speelt zich rond 1850 af, terwijl het laatste verhaal zich honderden jaren in de toekomst afspeelt. Het is een episch verhaal van menselijkheid waarin de acties en de gevolgen van onze levens impact hebben op een ander door middel van het verleden, het heden en de toekomst wanneer één ziel omgevormd wordt van een moordenaar tot een verlosser en één enkele daad van vriendelijkheid ervoor zorgt dat eeuwen later een revolutie ontketend wordt.

Netflix deblokkeren

Waar kun je Cloud Atlas kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Netflix logo
Flag: België Netflix België Deze titel is niet beschikbaar op Netflix Nederland Verwijderd van Netflix: 1 maart, 2022 Niet beschikbaar in jouw land? Lees hoe je het internationale aanbod van Netflix kunt ontgrendelen.

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Duitsland
  • Zwitserland
Meer tonen »
  • Duitsland Netflix Duitsland Toegevoegd aan Netflix: 1 oktober, 2021 Audio: English [Original], German Ondertiteling: English, German
  • Zwitserland Netflix Zwitserland Toegevoegd aan Netflix: 1 oktober, 2021 Audio: English [Original], German Ondertiteling: English, German

Trailer

Staat Cloud Atlas op Netflix België?

'Cloud Atlas' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Duitsland) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'Cloud Atlas' heeft een classificatie van 15 jaar, wat betekent dat het alleen geschikt is voor kijkers van 15 jaar en ouder. Deze classificatie suggereert dat de film mogelijk sterke inhoud bevat die niet geschikt is voor jongere kijkers, zoals sterk geweld, grof taalgebruik, seksuele scènes, of drugsgebruik.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button