ジョン・ウィック: コンセクエンス

John Wick: Chapter 4 2023 • 2 u 49 min ActieMisdaadThriller Duitsland, Verenigde Staten

Film. De strijd tussen John Wick en de High Table blijft voortduren. De prijs op het hoofd van John Wick lijkt steeds meer te stijgen. Van New York tot aan Parijs en van Osaka tot aan Berlijn, John zal het op moeten nemen tegen de sterkste tegenstanders tot nu toe.

Netflix deblokkeren

Waar kun je ジョン・ウィック: コンセクエンス kijken?

Beschikbaar op Netflix België

Beschikbaar op Netflix in andere landen

Netflix logo
  • Japan Netflix Japan Toegevoegd aan Netflix: 23 januari, 2024 Audio: English [Original], Japanese Ondertiteling: Japanese

Trailer

Staat ジョン・ウィック: コンセクエンス op Netflix België?

'ジョン・ウィック: コンセクエンス' is momenteel niet beschikbaar op Netflix België. Het is echter beschikbaar in de Netflix-bibliotheken in andere landen (zoals Japan) en kan worden bekeken met een VPN. Bekijk onze gids om te leren hoe je eenvoudig het land van je Netflix-account kunt wijzigen:

Netflix deblokkeren

Leeftijdsclassificatie

'ジョン・ウィック: コンセクエンス' heeft een geschiktheidsclassificatie voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dit geeft aan dat er meer volwassen thema's, sterker taalgebruik, of intenser geweld aanwezig is. Het is ontworpen voor een meer volwassen publiek, met inhoud die jongere kijkers uitdagend zouden kunnen vinden.

Wil je de wereldwijde Netflix-catalogus ontgrendelen en toegang krijgen tot meer dan 15.000 films, series en documentaires?

Netflix deblokkeren
Sluiten
Close button